Bestuursflits 2019/2020-1

Waarde leden en donateurs der S.V. NOVA,

Het is ons een eer en een waar genoegen u aan te mogen aankondigen, onszelf, het 32e bestuur der S.V. NOVA – “Er zijn grenzen”. Zoals u mogelijk al in de wandelgangen heeft kunnen horen zijn wij geconstitueerd op woensdag 16 oktober 2019. Na zeer laat gestart te zijn, zijn we ondertussen op volle toeren aan het draaien. Hierbij hebben wij de nodige borrels en feestjes bijgewoond, denk hierbij aan code geel, de tappersgilde en ook contitutieborrels bij Virgiel, de Koornbeurs (waarvoor we misschien een week te laat waren), Broach, Punch en Obvious. Waarvan de laatste drie plaats hebben gevonden in de oude vertrouwde SooS.

Hier hebben wij, vanuit NOVA, uiteraard wat mooie relatiegeschenken mogen geven. Onze geliefde badkuip (of zoals verteld een net niet afgemaakte zeilboot) van de badkamer karaoke is een van deze geschenken geweest. Maar ook een inbouw waterbak van een WC en meerdere Flügels door de neus zijn geschonken. Deze zijn allen met het nodige genot ontvangen, zeker de Flügels bij Virgiel.
Uiteraard hebben wij ons uiterste best gedaan om een onderzoek te starten naar de ontwikkeling van de bestuur kilo’s. Zo hier de resultaten.

Zoals te zien begint de nodige trend zich te ontwikkelen. Wanneer we hier een Fourier-analyse met een log functie op uitoefenen is te zien dat we bij elkaar zo’n drie kilo zijn afgevallen.

Mocht je na het lezen van deze WP denken; ‘Hey ik wil in een commissie’ of ‘Hey ik ga een WP artikel schrijven’. Mail ons dan gerust op bestuur@sv-nova.nl. (Of voor een WP stukje naar wp@sv-nova.nl red.)

Graag zouden wij iedereen die moeite heeft gestoken in deze editie van WP hartelijk willen bedanken. Jou als laser wensen we veel lees plezier.

Het 32e Bestuur der S.V. NOVA,

“Er zijn grenzen”