BBQ-BP 2022

Ieder jaar opnieuw wordt het NOVA-schooljaar afgesloten met het BBQ-Open Podium. Dit is al een heel oude traditie. Ook dit jaar kunnen we terugkijken op een heel mooi jaar en dat moet natuurlijk groots worden afgesloten!
Alle elementen die bij zo een afsluiting horen hebben we voor jou geregeld op vrijdag 17 juni. Een heerlijke BBQ, een terras vol gezellige mensen (en jij hoort daar ook bij), een buitenbar en live muziek!

We doen het dit jaar even wat anders dan andere jaren. De bandjes beginnen wat later en die laten we op ons mooie podium beneden in de SooS optreden. Vandaar de eenmalige editie van BBQ-Beneden Podium dit jaar! We zorgen boven op het terras uiteraard voor gezelligheid en een heerlijke BBQ! Je bent uiteraard vanaf 16:00 welkom zoals je altijd gewend bent!

BBQ kaartje reserveren
Wil jij niet misgrijpen naast een heerlijk bord BBQ vlees? Reserveer dan HIER je BBQ kaartje! Vrijdag 17 juni is BBQ-BP en tot en met donderdag 16 juni kun jij je BBQ kaartje HIER alvast kopen voor maar €5,-. Op de dag zelf zijn er ook nog BBQ kaartjes te koop zolang de voorraad strekt!


Updated: