BBQ-OW

We willen het zo graag! Een ouderwets gezellig BBQ- Open Podium. Helaas zit dat er dit jaar nog niet in. Maar dat betekent niet dat we de vrijdag van Lesweek 7 niet traditiegetrouw met een BBQ kunnen afsluiten! Daarom dit jaar BBQ-OW!!! Oftewel: BBQ-OnlineWorkshop.

Ben jij diegene die graag BBQ’t, maar niet verder komt dan een voor gemarineerde speklap of een kant en klare braadworst op de grill te gooien? Of ben jij juist die liefhebber die weleens wat anders wil proberen op de BBQ? Op vrijdag 11 juni geven Ary en Ron een masterclass BBQ’en waarbij we jullie een volledig 4 gangen diner laten bereiden en zelf laten opeten. We zullen stapsgewijs het vlees met elkaar marineren en zorgen dat alles op tijd klaar is zodat jij een culinair hoogstandje kan bereiden in plaats van een verkoolde speklap.

Je kunt bij NOVA per twee personen een pakket bestellen voor 5 €/persoon. Dus €10 per pakket. Hierin krijg jij alle basis kruiden en ongekoelde producten. Daarnaast krijg je een boodschappenlijstje wat je nog even zelf vers bij de supermarkt moet regelen. Want als jij je kip twee weken van tevoren krijgt vecht die terug als je hem de grill op gooit. Het boodschappenlijstje wat je van ons krijgt kost je niet meer dan 10 €/persoon. Dus Voor €15 per persoon heb jij op vrijdag 11 juni een masterclass BBQ. De stream gaat aan om 15:53 en om 17:00 steken we gezamenlijk de BBQ aan.

Heb je geen trek in vlees, of ben jij heel smaakspecifiek maar wil je wel graag meedoen met de online stream, dat kan ook! stuur dan even een mailtje naar BBQ-OW@sv-nova.nl. Dan houden wij jou gewoon op de hoogte!

Dus:

– vrijdag 11 juni 15:53 stream aan
– vrijdag 11 juni 17:00 BBQ aan en start BBQ masterclass
– Deelname kost ongeveer €15 per persoon
– Per twee personen een BBQ basispakket van totaal €10
– Een vers boodschappenlijstje die je zelf moet halen in de supermarkt. Ongeveer €10 per persoon.
– De BBQ, kolen en een plek om te BBQ’en moet je samen regelen.
– Inschrijvingen sluiten zaterdag 29 mei

SCHRIJF JE HIERONDER IN