Contact NOVA

Studentenvereniging NOVA bestaat sinds de jaren 90 op internet. Vooral de laatste jaren is deze digitale omgeving gegroeid tot een belangrijke informatiebron. Met gemiddeld 45000 pageviews per maand is www.sv-nova.nl een goed bezochte studentenportal. In beginsel in de site een startpunt voor verenigingsleden en studenten van de Haagse Hogeschool in Delft, maar ook extern wordt de site veelvuldig gebruikt.

Uitgever
Zowel de website als de "Word Pervert" zijn een uitgave van Studentenvereniging NOVA. Zij worden in eigen beheer samengesteld en gepubliceerd.

Copyright
Op alle beelden, artikelen en uitingen van Studentenvereniging NOVA (de site, de "Word Pervert" en andere uitingen) rust auteursrecht. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om deze artikelen of uitingen voor commerciële of private doeleinden te gebruiken. Mocht u toch genoodzaakt zijn om beelden, artikelen en/of uitingen te gebruiken, wendt u zich dan tot het bestuur der s.v. NOVA (zie "contact" voor verdere informatie).

Adverteren
U heeft een revolutionair en technologisch vooruitstrevend product of biedt een fantastische dienst aan, vooral erg interessant voor studenten of voor recent afgestudeerde ingenieurs. U zoekt technisch onderlegde studenten voor een stage binnen uw bedrijf of u zoekt de juiste man/vrouw voor een afstudeeropdracht, maar bovenal wilt u grote naamsbekendheid. Dan is sv-nova.nl dè locatie om uw advertentie te etaleren.

s.v. NOVA heeft voor u een aantal opties, waarbij u per kalenderjaar adverteert en een vaste prijs betaalt. Voor vrijblijvende informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met s.v. NOVA: info@sv-nova.nl . De secretaris is de contactpersoon voor het adverteren.

Uitschrijven van deze prachtige vereniging
Uitschrijven bij de vereniging gaat elk jaar per 1 juli, maar denk hier eerst goed over na. Helpt dit niet: Kom nog eens langs s'morgens bij het gratis koffie/thee/limo uurtje of s'avonds na 4 of tijdens een SooS voor een biertje.

Heeft dit nog steeds niet geholpen? Stuur een mail naar info@sv-nova.nl met het verzoek om uitschrijving en je gegevens, dien dit verzoek in voor 1 juli van het betreffende jaar. Indien je geen bevestiging van uitschrijven ontvangt neem nogmaals contact op.

Openingstijden:
Maandag : 10:00 tot 22:30 uur (vanaf 16:00 uur alleen voor bestuur)
Dinsdag : 10:00 tot 18:00 uur
Woensdag : 10:00 tot 23:00 uur
Donderdag : 10:00 tot 02:00 uur
Vrijdag : 10:00 tot 18:00 uur (incidenteel langer open)

Contact
Studentenvereniging NOVA
Rotterdamseweg 137
2628AL Delft
tel.: 015-2606227

E-mail: info@sv-nova.nl
Site: http://www.sv-nova.nl