NOVA Nieuws

Nieuw Bestuur

Het eerste blok zit er alweer bijna op, het oude bestuur is afgezwaaid en het nieuwe bestuur heeft inmiddels het bestuursritme al lekker te pakken. We kijken terug op een Code Geel met gave feesten. De afsluiter, de ApresSooShut was er weer eentje om niet te vergeten. Vervolgens het Oktoberfest in nieuwe stijl, onwijs gezellig volgens iedereen. Dus zeker voor herhaling vatbaar laten we maar zeggen.
Inmiddels zitten we in de herfstvakantie, een week lang leren voor de tentamenweken die eraan komen. Of juist lekker niks doen en met je maten de kroeg in iedere avond. Na de vakantie gaat NOVA natuurlijk weer verder. Iets rustiger aan dan zoals jullie van ons gewend zijn, maar zeker zo gezellig. Zo komt er nog een PyjamaSooS aan. De bekende KaraokeSooS staat ook weer op het programma, volgens geruchten is Hassink z’n stem al aant voorbereiden voor deze altijd legendarisch avond. In de laatste week van het blok staat iets nieuws op het programma, de BINGOSooS. We hebben nog geen idee wat er gaat gebeuren, maar het gaat sowieso een geweldige avond worden.
Voor nu, een prettige vakantie toegewenst, succes met al je tentamens. En we hopen je snel weer te zien in de SooS!

Tot SooS!

Jaarverslagen 2016-2017

Hieronder zijn de jaarverslagen 2016 - 2017 te vinden

Financieel Jaarverslag Boekjaar 2016-2017
Jaarverslag evenementen 2016-2017
Jaarverslag Secretaris_evenementenmanager 2016-2017
Jaarverslag SooSbaas 2016-2017
Jaarverslag voorzitter 2016-2017
Jaarvergadering notulen

BBQ-OP 2017

Inschrijfformulier NOVAweekend

i nschrijfformulier NOVAweekend 2017

1) Vul in

2a) Stuur naar NOVAweekend@sv-nova.nl

2b) Print uit en stop hem in het NOVA postvakje in school

3) Ga mee op NOVAweekend

NOVA Zeilweekend 2017

Du...Du Mast.... Du Mast Seilen!

De inschrijvingen voor het zeilweekend 2017 zijn weer geopend!!

Dit jaar gaan we naar het zuiden van Zeeland, ofwel 't Veerse meer, lekker zeilen met kleine kajuitboten. Het weekend zal plaatsvinden van 26 t/m 28 mei en zal all inclusive zijn voor maar 38 euro* (excl. drank en excl. 60 euro borg)

Er kunnen echter maar 30  mensen mee en vol=vol dus schrijf je snel in via www.info@sv-nova.nl

Ps: je hoeft geen zeilervaring te hebben. Diploma A is wel handig..

Met vriendelijke Waterspetters,

De zeilcommissie

NOVAweekend

De inschrijvingen voor het leukste weekend van 2017 zijn weer geopend!

In het weekend van 5 t/m 7 mei zullen we met een NOVA delegatie De Strohalm in Mariahout onveilig gaan maken.

Voor maar 60 euro kan je al mee, en dit is inclusief eten en drinken op De Strohalm.

Schrijf je nu in voordat het te laat is! Er kunnen helaas maar 45 mensen mee, dus wacht niet te lang. Inschrijven kan in de SooS, formulieren liggen op de leesplank, of vraag aan de commissie of het bestuur.

Op een mooi(e) WISPO NOVAweekend,

De NOVAweekend commissie

De Club

The Legend returns!!! Even bigger and better than before! A night you will forget, a party you will remember!

Dit is het feestje wat je in je studententijd moet hebben meegemaakt. De SooS wordt onherkenbaar verbouwd tot een echte dance Club, met danspodiums, champagne, de hele indeling van de SooS aangepast aan de stijl van een echte club, VIP behandeling, lekkere muziek, fantastische lichtshows en bovenal een feestje wat veel mooie herinneringen en fantastische anekdotes zal gaan opleveren!

Kerst!