Online Speciaal bieren SooS

Dus jij wilt je inschrijven voor de Online Speciaal Bieren SooS? Supergezellig! De derde van het schooljaar alweer. Ook deze keer gaan wij weer 7 lekkere speciaal biertjes uitzoeken voor jou. We hopen dat we weer een mooie selectie kunnen maken met biertjes die jullie nog niet op hebben.

Deze editie krijgt een hollands tintje. Dus trek dat oranje shirt uit de kast of ga als tokkie lekker voor de webcam zitten. We geven wederom een originaliteitsprijs weg.

Daarnaast zijn er weer leuke andere prijzen te winnen! Ook dit keer weer een kleine quiz tussen de biertjes door en de winnaar krijgt uiteraard wederom mooie prijzen! De quizavond is op vrijdagavond 22 januari. Houdt deze avond dus vrij!!!

We hebben dit keer een mooi bierpakket voor €13,80. En voor NOVAleden is dit pakket zelfs maar €12,50!!! Dus grijp je kans en schrijf je nu in. Er zijn wederom maar beperkt plekken beschikbaar. Nog even in het kort:

• Leden €12,50; NIET leden €13,80
  • Maximaal 1 bierpakketje met Ledenkorting per lid
  • vrijdagavond 22 januari
  • 8 lekkere speciaal biertjes
  • online quiz met leuke prijzen
  • gezellige avond vrijdagavond 22 januari

Schrijf je nu in: