Kaartverkoop Zwembadfeest – 6 maart 2020 – met DJ PJ en de Gebroeders Scooter

Klik hier voor de ticket shop.

Zeer waarschijnlijk het tofste feest van je studententijd.
Zoals je ongetwijfeld al hebt gehoord gaan we 6 maart het riviera bad in Spijkenisse afhuren.
Het lijkt erop alsof deze avond totaal gaat escaleren want niet alleen DJPJ zal voor ons komen draaien maar ook de wereldberoemde, geweldige, escaleerberen: De Gebroeders Scooter!!!

Mocht je je afvragen naar wat voor bad we gaan, zie foto. En ja, je ziet het goed, er is een glijbaan!

Om 17.30 zullen we verzamelen bij NOVA om het feestje alvast weg te starten in Kwibussen richting het zwembad. Waar je zoals je vast wel weet gewoon een biertje kan kopen bij de chauff. Eten kan zoals gewoonlijk in de SooS, je kan hiervoor inschrijven tot 1 maart. Het feest zelf zal losbarsten vanaf 19.00 tot 23.45 zodat we daarna weer een kwibus richting de SooS kunnen pakken.

Een kaartje kopen kan via deze link, een kaartje kost slechts 10 euro en vanaf 5 kaartjes is het nog maar 7.60 euro per kaartje.

We hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in, dus tot dan en laten we er het meest legendarische feest ooit van maken.

P.S. Munten zijn zoals gewoonlijk een euro per stuk.

Bestuursflits 2019/2020-1

Waarde leden en donateurs der S.V. NOVA,

Het is ons een eer en een waar genoegen u aan te mogen aankondigen, onszelf, het 32e bestuur der S.V. NOVA – “Er zijn grenzen”. Zoals u mogelijk al in de wandelgangen heeft kunnen horen zijn wij geconstitueerd op woensdag 16 oktober 2019. Na zeer laat gestart te zijn, zijn we ondertussen op volle toeren aan het draaien. Hierbij hebben wij de nodige borrels en feestjes bijgewoond, denk hierbij aan code geel, de tappersgilde en ook contitutieborrels bij Virgiel, de Koornbeurs (waarvoor we misschien een week te laat waren), Broach, Punch en Obvious. Waarvan de laatste drie plaats hebben gevonden in de oude vertrouwde SooS.

Hier hebben wij, vanuit NOVA, uiteraard wat mooie relatiegeschenken mogen geven. Onze geliefde badkuip (of zoals verteld een net niet afgemaakte zeilboot) van de badkamer karaoke is een van deze geschenken geweest. Maar ook een inbouw waterbak van een WC en meerdere Flügels door de neus zijn geschonken. Deze zijn allen met het nodige genot ontvangen, zeker de Flügels bij Virgiel.
Uiteraard hebben wij ons uiterste best gedaan om een onderzoek te starten naar de ontwikkeling van de bestuur kilo’s. Zo hier de resultaten.

Zoals te zien begint de nodige trend zich te ontwikkelen. Wanneer we hier een Fourier-analyse met een log functie op uitoefenen is te zien dat we bij elkaar zo’n drie kilo zijn afgevallen.

Mocht je na het lezen van deze WP denken; ‘Hey ik wil in een commissie’ of ‘Hey ik ga een WP artikel schrijven’. Mail ons dan gerust op bestuur@sv-nova.nl. (Of voor een WP stukje naar wp@sv-nova.nl red.)

Graag zouden wij iedereen die moeite heeft gestoken in deze editie van WP hartelijk willen bedanken. Jou als laser wensen we veel lees plezier.

Het 32e Bestuur der S.V. NOVA,

“Er zijn grenzen”

Chris Bootsman (Preases Christus) Voorzitter
Yordi Grootveld (YORDIIIII) Secretaris
Brian de Keijzer (Koning Keijzer Penning) Penningmeester
Folkert Kevelam (Folkie Bolkie) SooSbaas
Robin Schans (Springschans) Hoofd-BHV

Solliciteren bij NOVA

Een van onze vacatures gezien, maar twijfel je nog? Wandel dan even binnen om te vragen of je kunt helpen. Vind je het leuk om te koken? Of ligt je interesse meer in de geluid- en lichtinstallaties? Vraag dan bij het bestuur om de mogelijkheden. Je bent vrij om verschillende commissies uit te komen proberen.

Nieuw Privacy Beleid

Binnen heel Europa is er momenteel de trend om mailtjes te versturen met betrekking tot de nieuwe wetgeving van AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming). En vooral de nieuwe vormen van privacy beleid die hierdoor ontstaan. Ook NOVA kan hier niet onderuit komen en doet gezellig mee. Want ook binnen NOVA, hoe open we als vereniging ook zijn, hechten wij waarde aan privacy.

De nieuwe wetgeving betekent een belangrijke uitbreiding van jouw bestaande rechten met betrekking tot de privacy en de beveiliging van jouw gegevens, en een verbetering van de bescherming van jouw persoonlijke informatie, iets wat wij zeer serieus nemen. We hebben die positieve veranderingen dan ook verwerkt in ons nieuwe privacybeleid. In het privacybeleid lees jij hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan en verwerken en hoe je contact met ons kunt opnemen om jouw rechten uit te oefenen.

Je hoeft op dit moment zelf niets te doen, maar als je er graag meer over wilt lezen, kan je op elk moment ons privacybeleid raadplegen. Op de site is de Privacy statement van NOVA te vinden, https://sv-nova.nl/nova/privacystatement/. Dit is een korte samenvatting hoe wij dit doen. Mocht je toch het gehele beleid willen inlezen kan dit worden aangevraagd bij het bestuur. Bij vragen kan je ook altijd bij ons terecht.

Nieuw Bestuur

Het eerste blok zit er alweer op, het oude bestuur is bijna afgezwaaid en het nieuwe bestuur heeft inmiddels het bestuursritme al lekker te pakken. We kijken terug op een Code Geel met gave feesten. De afsluiter, de ApresSooShut was er weer eentje om niet te vergeten. Vervolgens het Oktoberfest in nieuwe stijl, onwijs gezellig volgens iedereen. Dus zeker voor herhaling vatbaar laten we maar zeggen.
Tot SooS!