Nieuw Privacy Beleid

Binnen heel Europa is er momenteel de trend om mailtjes te versturen met betrekking tot de nieuwe wetgeving van AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming). En vooral de nieuwe vormen van privacy beleid die hierdoor ontstaan. Ook NOVA kan hier niet onderuit komen en doet gezellig mee. Want ook binnen NOVA, hoe open we als vereniging ook zijn, hechten wij waarde aan privacy.

De nieuwe wetgeving betekent een belangrijke uitbreiding van jouw bestaande rechten met betrekking tot de privacy en de beveiliging van jouw gegevens, en een verbetering van de bescherming van jouw persoonlijke informatie, iets wat wij zeer serieus nemen. We hebben die positieve veranderingen dan ook verwerkt in ons nieuwe privacybeleid. In het privacybeleid lees jij hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan en verwerken en hoe je contact met ons kunt opnemen om jouw rechten uit te oefenen.

Je hoeft op dit moment zelf niets te doen, maar als je er graag meer over wilt lezen, kan je op elk moment ons privacybeleid raadplegen. Op de site is de Privacy statement van NOVA te vinden, https://sv-nova.nl/nova/privacystatement/. Dit is een korte samenvatting hoe wij dit doen. Mocht je toch het gehele beleid willen inlezen kan dit worden aangevraagd bij het bestuur. Bij vragen kan je ook altijd bij ons terecht.

Updated:

Nieuw Bestuur

Het eerste blok zit er alweer bijna op, het oude bestuur is afgezwaaid en het nieuwe bestuur heeft inmiddels het bestuursritme al lekker te pakken. We kijken terug op een Code Geel met gave feesten. De afsluiter, de ApresSooShut was er weer eentje om niet te vergeten. Vervolgens het Oktoberfest in nieuwe stijl, onwijs gezellig volgens iedereen. Dus zeker voor herhaling vatbaar laten we maar zeggen. 
Inmiddels zitten we in de herfstvakantie, een week lang leren voor de tentamenweken die eraan komen. Of juist lekker niks doen en met je maten de kroeg in iedere avond. Na de vakantie gaat NOVA natuurlijk weer verder. Iets rustiger aan dan zoals jullie van ons gewend zijn, maar zeker zo gezellig. Zo komt er nog een PyjamaSooS aan. De bekende KaraokeSooS staat ook weer op het programma, volgens geruchten is Hassink z’n stem al aant voorbereiden voor deze altijd legendarisch avond. In de laatste week van het blok staat iets nieuws op het programma, de BINGOSooS. We hebben nog geen idee wat er gaat gebeuren, maar het gaat sowieso een geweldige avond worden.
Voor nu, een prettige vakantie toegewenst, succes met al je tentamens. En we hopen je snel weer te zien in de SooS!

Tot SooS!

Updated: