NOVA Nieuws

NOVA Zeilweekend 2017

Du...Du Mast.... Du Mast Seilen!

De inschrijvingen voor het zeilweekend 2017 zijn weer geopend!!

Dit jaar gaan we naar het zuiden van Zeeland, ofwel 't Veerse meer, lekker zeilen met kleine kajuitboten. Het weekend zal plaatsvinden van 26 t/m 28 mei en zal all inclusive zijn voor maar 38 euro* (excl. drank en excl. 60 euro borg)

Er kunnen echter maar 30  mensen mee en vol=vol dus schrijf je snel in via www.info@sv-nova.nl

Ps: je hoeft geen zeilervaring te hebben. Diploma A is wel handig..

Met vriendelijke Waterspetters,

De zeilcommissie

NOVAweekend

De inschrijvingen voor het leukste weekend van 2017 zijn weer geopend!

In het weekend van 5 t/m 7 mei zullen we met een NOVA delegatie De Strohalm in Mariahout onveilig gaan maken.

Voor maar 60 euro kan je al mee, en dit is inclusief eten en drinken op De Strohalm.

Schrijf je nu in voordat het te laat is! Er kunnen helaas maar 45 mensen mee, dus wacht niet te lang. Inschrijven kan in de SooS, formulieren liggen op de leesplank, of vraag aan de commissie of het bestuur.

Op een mooi(e) WISPO NOVAweekend,

De NOVAweekend commissie

De Club

The Legend returns!!! Even bigger and better than before! A night you will forget, a party you will remember!

Dit is het feestje wat je in je studententijd moet hebben meegemaakt. De SooS wordt onherkenbaar verbouwd tot een echte dance Club, met danspodiums, champagne, de hele indeling van de SooS aangepast aan de stijl van een echte club, VIP behandeling, lekkere muziek, fantastische lichtshows en bovenal een feestje wat veel mooie herinneringen en fantastische anekdotes zal gaan opleveren!

Kerst!