Inschrijfformulier S.V. NOVA

Als jij lid worden van NOVA klik dan hier. Of als je meer te weten wilt komen over NOVA, dan kun je een mail sturen naar IkWilLidWorden@sv-Nova.nl. Dan mailen wij je een antwoord op je vraag of vragen.

Updated:

BBQ-BP 2022

Ieder jaar opnieuw wordt het NOVA-schooljaar afgesloten met het BBQ-Open Podium. Dit is al een heel oude traditie. Ook dit jaar kunnen we terugkijken op een heel mooi jaar en dat moet natuurlijk groots worden afgesloten!
Alle elementen die bij zo een afsluiting horen hebben we voor jou geregeld op vrijdag 17 juni. Een heerlijke BBQ, een terras vol gezellige mensen (en jij hoort daar ook bij), een buitenbar en live muziek!

We doen het dit jaar even wat anders dan andere jaren. De bandjes beginnen wat later en die laten we op ons mooie podium beneden in de SooS optreden. Vandaar de eenmalige editie van BBQ-Beneden Podium dit jaar! We zorgen boven op het terras uiteraard voor gezelligheid en een heerlijke BBQ! Je bent uiteraard vanaf 16:00 welkom zoals je altijd gewend bent!

BBQ kaartje reserveren
Wil jij niet misgrijpen naast een heerlijk bord BBQ vlees? Reserveer dan HIER je BBQ kaartje! Vrijdag 17 juni is BBQ-BP en tot en met donderdag 16 juni kun jij je BBQ kaartje HIER alvast kopen voor maar €5,-. Op de dag zelf zijn er ook nog BBQ kaartjes te koop zolang de voorraad strekt!


Updated:

Barblad oude bar verkoop

De oude bar van de SooS is afgelopen maanden vervangen door een gloednieuwe mooie bar! En nu horen we jou denken, kan ik dan nooit meer een biertje drinken aan de oude bar? Wanneer was dan mijn laatste keer dat ik een biertje op de oude bar gezet heb? Maak je geen zorgen! Jij kunt je eigen stukje barblad van de oude bar kopen voor thuis. Dan kun je voor eeuwig bier blijven drinken aan de oude bar. Hoe gaaf is dat?!?

Met het kopen van zo’n stukje oud barblad heb je niet alleen een mooie herinnering aan de oude SooSbar, nee, je helpt NOVA ook om de nieuwe bar te bekostigen. Want zo’n nieuwe bar is helaas niet gratis. We zullen de stukjes oude bar verkopen voor €15,- per stuk.

Wat krijg je?
– Een stukje barblad van ongeveer 14 bij 12 cm
– Een mooi doosje om je stukje in te bewaren
– Hopelijk een goed gevoel dat je een beetje hebt kunnen bijdragen aan de nieuwe bar.

Klik HIER om nu je eigen stukje bar te kopen!

Updated:

De nieuwe Bar

Zoals het al in de wandelgangen te is horen krijgen we een nieuwe bar, natuurlijk ben je nu heel nieuwsgierig naar hoe deze er uit gaat zien, gelukkig hebben we voor jou een paar manieren om je een beter beeld te geven. zo vind je hier het plan in pdf format en hier een dagelijkse update op Facebook.

Updated:

De NOVA Podcast

Vanaf vrijdag 4 september vanaf 19:00 uur, hebben wij elke vrijdag vanuit de SooS de NOVA podcast. Deze week wordt deze gehost door Dennis, Chris & Folkert.

Hierin zullen we de goede verhalen van de SooS ophalen, een update geven van de nieuwe bar en jullie vragen beantwoorden. In de aankomende weken zullen we ook gezellige gasten uitnodigen.

Hier vind je de Podcast.

We zullen verder ook nog andere online evenementen organiseren, als je hier ideeën voor hebt horen we vrijdag graag van je tijdens de Podcast.

Updated:

Solliciteren bij NOVA

Een van onze vacatures gezien, maar twijfel je nog? Wandel dan even binnen om te vragen of je kunt helpen. Vind je het leuk om te koken? Of ligt je interesse meer in de geluid- en lichtinstallaties? Vraag dan bij het bestuur om de mogelijkheden. Je bent vrij om verschillende commissies uit te komen proberen.

     

     

    

Updated:

Nieuw Privacy Beleid

Binnen heel Europa is er momenteel de trend om mailtjes te versturen met betrekking tot de nieuwe wetgeving van AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming). En vooral de nieuwe vormen van privacy beleid die hierdoor ontstaan. Ook NOVA kan hier niet onderuit komen en doet gezellig mee. Want ook binnen NOVA, hoe open we als vereniging ook zijn, hechten wij waarde aan privacy.

De nieuwe wetgeving betekent een belangrijke uitbreiding van jouw bestaande rechten met betrekking tot de privacy en de beveiliging van jouw gegevens, en een verbetering van de bescherming van jouw persoonlijke informatie, iets wat wij zeer serieus nemen. We hebben die positieve veranderingen dan ook verwerkt in ons nieuwe privacybeleid. In het privacybeleid lees jij hoe we jouw persoonlijke gegevens verzamelen, opslaan en verwerken en hoe je contact met ons kunt opnemen om jouw rechten uit te oefenen.

Je hoeft op dit moment zelf niets te doen, maar als je er graag meer over wilt lezen, kan je op elk moment ons privacybeleid raadplegen. Op de site is de Privacy statement van NOVA te vinden, https://sv-nova.nl/nova/privacystatement/. Dit is een korte samenvatting hoe wij dit doen. Mocht je toch het gehele beleid willen inlezen kan dit worden aangevraagd bij het bestuur. Bij vragen kan je ook altijd bij ons terecht.

Updated: